Έγχρωμη χαλαζιακή άμμος GRANUCOL

Η έγχρωμη χαλαζιακή άμμος GRANUCOL εισάγεται από τον οίκο Dorfner GmbH της Γερμανίας. Ο οίκος Dorfner GmbH δραστηριοποιείται στην παραγωγή και επεξεργασία χαλαζιακής άμμου από το 1895 και διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία, ενώ η υπερσύγχρονη μονάδα βαφής εγγυάται εξαιρετική ποιότητα και σταθερότητα απόχρωσης σε κάθε παρτίδα.

Η έγχρωμη άμμος Granucol παράγεται από χαλαζιακή άμμο εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής καθαρότητας (SiO2 > 99%), και διατίθεται στις περισσότερες αποχρώσεις τού χρωματολογίου RAL. Αναλόγως με την εφαρμογή για την οποία προορίζεται η έγχρωμη άμμος, χρησιμοποιούνται κατάλληλης βάσης βαφές –οργανικές και ανόργανες–, οι οποίες προσδίδουν στο προϊόν υψηλή αντοχή σε απαιτητικές συνθήκες, όπως σε έντονη μηχανική καταπόνηση και συνθήκες εξωτερικού χώρου.

Η έγχρωμη χαλαζιακή άμμος GRANUCOL βρίσκει εφαρμογή στην κατασκευή ρητινούχων αρχιτεκτονικών δαπέδων, σε ειδικά διακοσμητικά επιχρίσματα όπως ο ακρυλικός σοβάς, στην παραγωγή έγχρωμων αρμόστοκων και σε επιφάνειες αθλητικών εγκαταστάσεων.


Μάθετε περισσότερα για το προϊόν εδώ: https://bit.ly/2HfcEHv

#architects #newmaterials #design #demand #materiallab