Στο Εργαστήριο Εφαρμογής Υλικών “The Material Lab. Ύλη και αρχιτεκτονική”, κυρίαρχο ρόλο διαδραματίζει η Χρήση και Εφαρμογή των Υλικών.

Γι’ αυτόν τον λόγο, η κάθε συμμετέχουσα εταιρεία, έχει στη διάθεσή της έναν απόλυτα διακριτό χώρο, όπου «στήνει» το δικό της εργαστήριο. Στον χώρο αυτό, πραγματοποιούνται Ενημερωτικά Σεμινάρια για τα υλικά της συμμετέχουσας εταιρείας, live επιδείξεις Χρήσης και Εφαρμογής τους, ενώ οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να «πειραματιστούν» με τα υλικά, να «εξερευνήσουν» τις δυνατότητές τους και να «εμπνευστούν» νέους τρόπους αξιοποίησής τους.

Η κάθε συμμετέχουσα εταιρεία, δίπλα από το «εργαστήριό» της, διαθέτει και έναν βασικό χώρο περιπτέρου για την εταιρική της παρουσία, προκειμένου να κάνει το Branding της και τις Επαγγελματικές της Επαφές με τους Επισκέπτες του The Material Lab, κεφαλαιοποιώντας άμεσα μ’ αυτόν τον τρόπο τη συμμετοχή της στο πρωτότυπο αυτό Event.


ΕΠΙΛΟΓΕΣ & ΚΟΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η κάθε εταιρεία που συμμετέχει στο The Material Lab, έχει τις εξής επιλογές συμμετοχής:

1. Δυνατότητα ενοικίασης ενός χώρου όπου θα «στήσει» το δικό της εργαστήριο. Οι βασικοί χώροι των εργαστηρίων είναι ανοιχτοί, με τα όριά τους σχεδιασμένα στο πάτωμα και ορίζονται στις άκρες από χαμηλά γωνιακά τοιχία.

2. Επιπλέον, δυνατότητα ενοικίασης ενός βασικού χώρου περιπτέρου για την εταιρική της παρουσία, προκειμένου να κάνει το Branding της και τις Επαγγελματικές της Επαφές με τους Επισκέπτες του The Material Lab. Η ενοικίαση αυτού του βασικού χώρου περιπτέρου, γίνεται με βάση τις δυο κατωτέρω εναλλακτικές επιλογές:

  • Ενοικίαση μόνο χώρου περιπτέρου (ίχνος εδάφους), για κατασκευή περιπτέρου από τον εκθέτη.

  • Ενοικίαση χώρου με προκατασκευασμένο από τη διοργάνωση περίπτερο. Όπως φαίνεται από την παρακάτω εικόνα, το «προκατασκευασμένο από τη διοργάνωση περίπτερο» περιλαμβάνει:

•    Τοιχίο από mdf σε ύψος 3μ χρώματος λευκού.
• Μοκέτα δαπέδου.
• 1 προβολέα ιωδίνης 500 watt ανά 5τμ.
• 1 πρίζα.
• 1 γυάλινο τραπέζι.
• 3 καρέκλες μαύρες.
• 1 αυτοκόλλητο με την επωνυμία του εκθέτη.

ΚΟΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΧΩΡΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΙΧΝΟΥΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ
€ 50,00/μ2 € 80,00/μ2 € 120,00/μ2

ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΗΣ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί τηλεφωνικά στο 2109408714 ή μέσω mail στο info@demand.com.gr.