Μετά τις πρόσφατες σαφείς κρατικές οδηγίες και τα σχετικά μέτρα πρόληψης όσον αφορά την εξάπλωση του κορονοϊού (COVID-19), το Event/Εργαστήριο Υλικών “The Material Lab” αναβάλλεται. 

Ακολουθώντας τις εξελίξεις, και έπειτα από την απαγόρευση των εκδηλώσεων συνεδριακού χαρακτήρα ως μέτρο πρόληψης της εξάπλωσης του ιού COVID-19, ανακοινώνουμε τη χρονική μετάθεση της διοργάνωσης του “The Material Lab”, το οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί το διήμερο 28 και 29 Μαρτίου 2020.

Οι νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα, αφού συνυπολογισθούν οι διαμορφούμενες συνθήκες και εξασφαλιστούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την απόλυτα επιτυχημένη διεξαγωγή τής πρωτότυπης και conceptual αυτής εκδήλωσης, για την οποία υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες.

Ως διοργανώτρια εταιρεία Demand Fairs & Media, προσπαθούμε να αντιμετωπίζουμε υπεύθυνα τις περιστάσεις, ενώ είμαστε πολύ ευαίσθητοι σε ζητήματα που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία όσων συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μας (εκθέτες, επισκέπτες, συνεργάτες), αλλά και των οικογενειών τους.

Για περισσότερη ενημέρωση: Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στα 211/8008959, 210/9408714-7 και ηλεκτρονικά στο info@archetype.gr.